Referat: Fagerhults AIK - Åseda IF

Serieledarna Åseda gästar en soligt men väldigt blåsigt Ekingen.
FAIK:arna känns taggade på uppvärmnigen, tydligen är det lättare att tagga till emot de "bättre" lagen. Det måste vi ändra på!
Åseda har ett ungt spelskickligt lag så det gäller att vi verkligen är på tårna. Åseda startar med medvind.
Åseda spelar också bättre än oss första 20 minuterna och under den tiden släpper vi in en snyggt frisparksmål och ett skitmål (också på frispark).
Sen kommer vi in mer och mer i matchen, jobbar på bra och Fronta sätter dit reduceringen efter en knapp halvtimme. 1-2 i halvtid.
Snackar om i vilan att det är bara att fortsätta att jobba på som vi slutade i första.
Andra halvlek FAIK mest bollinnehav utan att skapa några riktigt heta målchanser, mest halvchanser.
Förutom att Hampus för ett friläge och rullar in bollen mot mål, en alldeles för passiv domare kan inte se från 30 meter att bollen är inne. FAIK:arna säger mål Åseda inte. Och ser man inte att bollen är inne går det inte att blåsa mål (inte första gången FAIK är med om detta)
Vi var vekligen värda minst en pinne men tyvärr matchen slutar 1-2.
Bra över lag i FAIK med extra plus till Jimmy, Palle och Fronta.